مبارزه با فساد به اطرافیان رئیس‌جمهور رسیده است-راهبرد معاصر
عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است

مبارزه با فساد به اطرافیان رئیس‌جمهور رسیده است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مبارزه با فساد به اطرافیان روحانی رسیده، گفت: آقای روحانی با صراحت اسامی مفاسدان را اعلام کند و بگوید در کدام نهاد فعالیت می‌کنند تا قوه قضائیه هم رسیدگی کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا فولادگر در واکنش به صحبت‌های رئیس جمهور در استان یزد، اظهار کرد: «صحبت‌های روز گذشته آقای روحانی نوعی فرافکنی بود که بیشتر کاربرد سیاسی دارد».

 

وی با اشاره به این‌که اگر پرونده فساد اقتصادی باشد، باید معرفی و از طرف قوه قضائیه هم پیگیری شود، افزود: «قوه قضائیه نشان داده در برخورد با مفاسد ملاحظه جریان سیاسی را نمی‌کند».

 

رئیس کمیسیون حمایت از تولید و اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی با بیان این‌که در قوه قضائیه در دوره‌های مختلف هیچ برخورد سیاسی و جناحی صورت نگرفت، گفت: «افرادی بودند که مناصب بالای سیاسی داشتند ولی در برخورد قضائی با آن‌ها سستی نشد».

 

وی یادآور شد: «در دولت دهم بارها دیدیم که رئیس جمهور ادعا می‌کرد اسامی و پرونده‌هایی را افشا می‌کند که هیچ اتفاقی هم در این زمینه نیفتاد؛ اکنون رفتار روحانی هم همین است».

 

 

فولادگر با بیان این‌که چرا چنین مطالبی فقط نزدیک انتخابات مطرح می‌شود، تأکید کرد: «دولت قبل می‌گفت اطرافیانم خط قرمز هستند و آقای روحانی هم این را به نحو دیگری بیان می‌کند، چون وقتی مبارزه با فساد به برخی از افراد که رسید چنین مطالبی از سوی رئیس جمهور مطرح شد».

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: «رئیس جمهور با صراحت اسامی مفاسدی که مد نظرش است را اعلام کند و بگوید در کدام نهاد فعالیت می‌کنند تا قوه قضائیه هم رسیدگی کند و به جای این‌که این صحبت‌ها را در اجتماع عمومی و فضای سیاسی مطرح کند، از مسیر قانونی این مفاسد را پیگیری کند».

 

فولادگر اضافه کرد: «از آقای رئیسی دعوت کردیم تا به کمیسیون بیاید و با نمایندگان پیرامون موانع رونق تولید گفتگو کند؛ نمایندگان در این نشست حمایت خود را از مسیر مبارزه با فساد که در قوه قضائیه آغاز شده اعلام کردند».

 

وی با بیان این‌که مبارزه با فساد و امنیت سرمایه‌گذاری لازم و ملزوم یکدیگرند، تصریح کرد: «رئیسی تأکید داشت که واحدهای صنعتی که مشکلات مدیریتی دارند، نباید تعطیل شوند و کارگران شرکت‌هایی که مدیران آن‌ها در پرونده‌های مفاسد اقتصادی محکوم شده‌اند و یا در حال محاکمه‌اند نباید بیکار شده و خسارت ببینند».

 

فولادگر خاطرنشان کرد: «بنا شد اگر کارخانه‌ای در حال تعطیلی است از طریق قوه قضائیه پیگیری و جلوی تعطیلی آن گرفته شود و رئیسی پیگیری‌ها را از داخل همان جلسه آغاز کرد».

منبع: آنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده